Εταιρεια

01

Ιστορία

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1980 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ήχου και εικόνας σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Με κύριο γνώμονα τον επαγγελματισμό και την συνέπεια, είναι πλέον μια από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου και προσφέρει λύσεις που συνδιάζουν άριστο αποτέλεσμα και ανταγωνιστικές τιμές.

Μέσα από συνεργασίες με τα πιο αξιόλογα εργοστάσια στον κόσμο, αλλά και υψηλή τεχνογνωσία, προσφέρει ενοικίαση αλλά και πώληση εξοπλισμού και μηχανημάτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε ήχο εικόνα και φωτισμό.

Διαθέτει επίσης πολύχρονη εμπειρία στην εγκατάσταση και υποστήριξη μονίμων ηχητικών και φωτιστικών εγκαταστάσεων σε θέατρα, καταστήματα διασκέδασης, εμπορικές αλυσίδες, καφετέριες, ξενοδοχεία κλπ.

02

Φιλοσοφία

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, την άμεση ανταπόκριση και την γρήγορη και έγκαιρη παράδοση εξοπλισμού. Εξίσου σημαντική για εμάς είναι η ευελιξία στο να καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας και να προσφέρουμε αξίοπιστες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Με την Delta Audio Services όλα τα παραπάνω είναι εξασφαλισμένα!

Στην Delta Audio Services είμαστε πάντα διαθέσιμοι να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, καθώς και να σας απαντήσουμε άμεσα και υπεύθυνα. Ο καινοτόμος και υψηλής ποιότητας εξοπλισμός μας, εξασφαλίζουν ότι είμαστε ο σωστός συνεργάτης για εσάς.

03

Συνεργάτες

Η ομάδα συνεργατών της εταιρείας αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς και ηχολήπτες οι οποίοι συνεργάζονται άριστα, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Με διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση, επιτυγχάνει να είναι ενημερωμένη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και να βελτιώνει τις τεχνικές και την τεχνογνωσία της πάνω σε νέα προιόντα.

04

Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρεία παρέχει διαρκή υποστήριξη στους συνεργάτες και τους πελάτες της, είτε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, είτε σε μία μόνιμη εγκατάσταση, παρέχοντας service σε εξοπλισμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες.